Choglad 10 år

Många praliner är packade genom alla dessa år. Roligt har det varit och roligt är det att nu jobba med en ny e-handelssida och ett bredare sortiment. Passionen är och förblir att göra människor glada. För man blir ju glad av att få ett paket på posten som man inte själv beställt. Den känslan av att inte veta vem som skickat MIG en present. Den härliga känslan vill vi sprida till så många som möjligt. Kramar från grundaren Lena-Maria

Utökat sortiment och varför Choglad

Choklad har vi sålt i tio år men en önskan hos mig har varit att kunna bredda sortimentet till andra typer av presentartiklar. Vi har nu lagt till lakrits från Haupt, smycken från Våga, Hero och Pearls för girls, mjuka djur från Teddykompaniet och fina kort från Sköna Ting.

Du kommer ALLTID kunna beställa praliner från Amedei här och våra pralinaskar kommer ligga som bas i sortimentet. Men alla kanske inte gillar choklad och då kan du beställa en annan typ av present i ungefär samma prisklass.

Vi laddar din present med extra mycket OMTANKE. Vi handtextar ditt personliga meddelande, vi packar din present i en vit påse eller vit kartong som fylls med silkespapper. Det ska kännas extra mycket att få en present från Choglad. Därtill handskriver vi adressen dit din present ska skickas och sätter på frimärken på påsen/kartongen.

Tanken är att du ska beställa en present som vi skickar DIREKT till din faster, svärmor, mamma... som bor så att du inte kan åka dit när de fyller år, gjort illa sig, behöver uppmuntran... Ja av alla anledningar man vill skicka en omtanke. Choglad är just PRESENTER med OMTANKE. Välkommen som kund!

Erbjudanden på Facebook

Ofta läggs kampanjer upp först på Facebook. Det kan vara en utförsäljning, temakvällar, eller annat kul och gott. Så gilla Choglad.se på Facebook – Det kan löna sig :-)