Chokladask med egen banderoll

Chokladask med egen banderoll

Tryck en egen banderoll med ditt budskap och ditt företags profil. Vi fäster banderollen runt en av våra befintliga chokladaskar. Minsta beställning – 100 askar.

Antalst

Personlig hälsning

Avsändare

Artikelnummer

7800-10

Lagerstatus

Beställningsvara

260,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Det slår alltid högt att göra företagsanpassade lösningar och vi har haft äran att hjälpa flera kunder genom åren. En del har vi tryckt banderoller till och andra vykort som vi fäst vid asken. Vi hjälper er utan extra kostnad att ta fram förslag på banderoll eller vykort om ni inte har egna idéer. När förslaget är klart och ligger på tryckeriet börjar vi handtexta det personliga meddelandet om ni väljer att ha ett sådant på den vita asken. Samtidigt så packar vi i 15 goda praliner från Amedei i askarna. Butikspriset på dem i butik är från 15 kr/st. Därtill så handtextar vi adresserna, frankerar kuverten och lämnar in din beställning till post.

Beräknad tid från beställning till postinlämning är 5-10 arbetsdagar, beror lite på när på året ni lägger beställningen.
Minsta upplagan är 100 st. OBS! Ni behöver inte skicka ut alla askar på en gång. Det går bra att bara betala trycket och sedan ropa av askar när ni behöver dem.

Priserna är inkl moms men exkl porto.

Tillverkare

Namn

Choglad med Amedeipraliner