Chokladask med eget kort

Chokladask med eget kort

Tryck ett eget vykort med ditt budskap och din företags profil. Vi fäster kortet med sidenband runt en av våra befintliga chokladaskar. Minsta beställning – 100 vykort.

Antalst

Personlig hälsning

Avsändare

Artikelnummer

7900-15

Lagerstatus

Beställningsvara

260,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Det slår alltid högt att göra företagsanpassade lösningar och vi har haft äran att hjälpa flera kunder genom åren. En del har vi tryckt vykort som vi fäst med sidenband på en av Choglads färdiga askar. Priset är räknat på den vintriga asken (se bild) med 15 praliner.
Antingen tar ni fram original till ett vykort själva eller så hjälper vi er utan extra kostnad att ta fram förslag. När förslaget är klart och ligger på tryckeriet börjar vi handtexta det personliga meddelandet om ni väljer att ha ett sådant på den vita asken. Samtidigt så packar vi i 15 goda praliner från Amedei i askarna. Butikspriset på dem i butik är från 17 kr/st. Därtill så handtextar vi adresserna, frankerar kuverten och lämnar in din beställning till post.

Beräknad tid från beställning till postinlämning är 5-10 arbetsdagar, beror lite på när på året ni lägger beställningen.
Minsta upplagan är 100 st. OBS! Ni behöver inte skicka ut alla askar på en gång. Det går bra att bara betala trycket och sedan ropa av askar när ni behöver dem.

Priserna är inkl moms och exkl porto.

Tillverkare

Namn

Choglad med Amedeipraliner